KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 29. března, středa, svátek má: Ta»ána


Srbská čorba

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srbská čorba potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g vepřového masa bez kostí
   • 1 cibule
   • 2 rajčata
   • 2 papriky
   • kousek mrkve
   • kousek celeru
   • kousek petržele
   • 2 brambory
   • feferonky
   • 3 lžíce rajčatového protlaku
   • sůl
   • pepř
   • mletá paprika
   • nové koření
   • bobkový list
   • 3 lžíce oleje
   • 10 g hladké mouky
   • ocet
   • 1,5 litru vody
Recept srbská čorba připravíme takto:
Na části oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, osolíme, zalijeme vodou a vaříme. Ke konci varu přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, nakrájené brambory, papriky a rajčata, rajčatový protlak, žlutou jíšku ze zbytku oleje a z mouky, koření, rozmícháme a vaříme, až maso, brambory a zelenina změknou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Srbská čorba nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Čorba   Kapří čorba  


srbská čorba, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!