Dnes je 18. února, pondělí, svátek má: Gizela
Španělský vepřový plátekKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept španělský vepřový plátek potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vepřové kýty • 100 g šunky • 2 cibule • 2 stroužky česneku • 3 rajčata • 1 balení sterilované zelené olivy • 10 g hladké mouky • olej • 100 ml červeného vína • sůl • pepř Recept španělský vepřový plátek připravíme takto: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a zaprášíme moukou. Na rozpáleném oleji opečeme z obou stran a vyndáme na nahřáté talíře. Na pánev vložíme na plátky nakrájenou cibuli a rajčata, zprudka opečeme, přidáme šunku pokrájenou na nudličky, zalijeme vínem, vložíme opečené řízky a necháme přejít varem. Maso ozdobíme olivami a podáváme s rýží.
španělský vepřový plátek, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!