![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 8 jehněčích kotlet • 1 lžíce olivového oleje • 1 cibule nakrájená na kolečka • 1 nakrájený stroužek česneku • 2 červené papriky zbavené semen a nakrájené na nudličky • 400 g nakrájených rajčat z konzervy • 2 lžičky nasekaného tymiánu • 1 lžička nakrájeného rozmarýnu • 2 lžíce černých oliv bez pecek • sůl • pepř Recept španělské jehněčí kotlety připravíme takto:
V hluboké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky a opékáme asi 5 minut doměkka. Zesílíme oheň, do pánve vložíme kotlety a opékáme je z každé strany asi 2 minuty. Přidáme rajčata, tymián, rozmarýn, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut na mírném ohni. Nakonec vmícháme olivy, kotlety dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Španělské jehněčí kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou Jehněčí hřbet na česneku s listovým špenátem Jehněčí kotletky s rybízem Jehněčí plátek na zelených fazolkách Jehněčí přírodní řízky Kotlety na česneku Kotlety na grilu Kotlety na pivě Kotlety po bzenecku Kovářské kotlety Malostranské kotlety Mexické kotlety Minutkový jehněčí guláš s lečem Moravské kotlety Myslivecké kotlety Ohnivé kotlety Rychlé segedínské kotlety Skopové kotlety na divoko Ukrajinské kotlety Vepřové kotlety po cikánsku Vepřové kotlety s jablkem a sýrem španělské jehněčí kotlety , recept, minutky |
|