KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Smažené mlíčí a jikry

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené mlíčí a jikry potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g mlíčí a jiker z kapra
   • sůl
   • na těstíčko 2 vejce + 40 g škrobové moučky + 60 g hladké mouky + 50 ml bílého vína + sůl + sekaná petrželová nať + mletý kmín + mletý zázvor
Recept smažené mlíčí a jikry připravíme takto:
Dobře propláchnuté vnitřnosti necháme v sítu okapat, pak je rozdělíme na větší kousky a osolíme. Z vajec, škrobu, mouky, vína, soli a koření vyšleháme těstíčko a v něm obalujeme kousky vnitřností, které pak zvolna smažíme v oleji.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené mlíčí a jikry nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krokety z mlíčí   Quesadillas smažené se sýrem   Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem   Smažené mladé olihně   Vepřové maso smažené se zázvorem  


smažené mlíčí a jikry, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!