Dnes je 24. ledna, neděle, svátek má: Milena
Smažené jehněčí po horňáckuKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept smažené jehněčí po horňácku potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčí kýty • 1 vejce • 2 lžíce mléka • 1 stroužek česneku • hladká mouka • strouhanka • tuk na smažení Recept smažené jehněčí po horňácku připravíme takto: Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme a necháme ve vodě vychladnout. Potom ho vyndáme, osušíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a rozetřeným česnekem a ve strouhance a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.
smažené jehněčí po horňácku, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!