KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. října, pátek, svátek má: Vendelín


Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 filety z tresky pestré
   • 2 lžíce mouky
   • 25 g másla
   • půl lžičky kmínu
   • 3 lžíce slunečnicového oleje
   • 2 stroužky drceného česneku
   • 200 g lesních hub
   • 300 g špenátu Findus Garden Fresh
   • sůl
   • čerstvě mletý černý pepř
Recept smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem připravíme takto:
Zmrazené filety osolím a opepříme, posypeme kmínem a zasypeme špetkou mouky. Ve velké pánvi zahřejeme 2 lžíce slunečnicového oleje, přidáme rybí filety a při nižší teplotě smažíme 6-7 minut. Pak opatrně otočíme a smažíme dalších 6 minut. Přidáme oříšek másla a smažíme další 2 minuty dozlatova. Zmrazený špenát necháme rozmrazit. Ohřejeme zbývající olej ve velké pánvi a osmahneme lesní houby, česnek a špenát.





smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!