KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. března, sobota, svátek má: Marian


Smažené býčí žlázy (řízky)

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené býčí žlázy (řízky) potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 ml mléka
   • 10 g hladké mouky
   • 1 vejce
   • 10 g strouhanky
   • 30 g oleje
   • soľ
Recept smažené býčí žlázy (řízky) připravíme takto:
Býčí žlázy odblaníme, dobře propereme ve vlažné vodě a minimálně na 12 hodin naložíme do mléka. Před přípravou je vyndáme, nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji.





smažené býčí žlázy (řízky), recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!