![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 100 ml mléka • 10 g hladké mouky • 1 vejce • 10 g strouhanky • 30 g oleje • soľ Recept smažené býčí žlázy (řízky) připravíme takto:
Býčí žlázy odblaníme, dobře propereme ve vlažné vodě a minimálně na 12 hodin naložíme do mléka. Před přípravou je vyndáme, nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené býčí žlázy (řízky) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Smažené bavorské dukátky Smažené bedly na kmíně Smažené brynzové koule Smažené dýně Smažené jehněčí po horňácku Smažené klobásky s těstovinami Smažené králičí řízky Smažené kuře Smažené kůzlečí Smažené okurky Smažené olihně s pepřem Smažené rybičky Smažené rýžové nudle s kuřecím masem Smažené řízky s podmáslím a bramborovou kaší Smažené telecí nožičky Smažené telecí řízky Smažené vepřové závitky Smažené žampiony Uherské smažené tvarůžky Uzené smažené kotlety smažené býčí žlázy (řízky), recept, hlavní jídla |
|