KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Smažené bavorské dukátky

Kategorie: hlavní jídla, mleté maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené bavorské dukátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 g vepřového masa
   • 100 g kuřecích stehenních řízků
   • 100 g uzeného masa
   • 100 g hovězího předního masa
   • 150 g strouhaného tvrdého sýra
   • 1 vejce
   • 5 plátků toastového chleba
   • 1 dcl smetany
   • 2 lžíce hladké mouky
   • 1 lžíce nasekané petrželky
   • půl lžičky nastrouhané citrónové kůry
   • sůl
   • pepř
   • špetka muškátového květu
   • oregano
   • šalvěj
   • strouhanka
   • olej
Recept smažené bavorské dukátky připravíme takto:
Všechna masa umeleme najemno, přidáme ve smetaně namočené a rozmačkané toasty a zbylé suroviny kromě strouhanky a oleje a řádně promícháme. Ze směsi vytvarujeme 12 karbanátků, které obalíme ve strouhance a necháme chvíli odpočinout. Pak karbanátky osmažíme ve středně rozpáleném oleji z obou stran (asi 15 minut). Podáváme s bramborovým salátem nebo se šťouchanými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené bavorské dukátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorské brambory   Bavorské vdolky   Smažené bedly na kmíně   Smažené brynzové koule   Smažené býčí žlázy (řízky)   Smažené dýně   Smažené jehněčí po horňácku   Smažené klobásky s těstovinami   Smažené králičí řízky   Smažené kuře   Smažené kůzlečí   Smažené okurky   Smažené olihně s pepřem   Smažené rybičky   Smažené rýžové nudle s kuřecím masem   Smažené řízky s podmáslím a bramborovou kaší   Smažené telecí nožičky   Smažené telecí řízky   Smažené vepřové závitky   Smažené žampiony   Uherské smažené tvarůžky   Uzené smažené kotlety  


smažené bavorské dukátky, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!