KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 26. dubna, středa, svátek má: Oto


Slovenská zelňačka

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept slovenská zelňačka potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g kysaného zelí
   • 200 g uzené klobásy
   • 30 g sušených hub
   • 100 g sušených švestek
   • sůl
   • pepř
   • 3 stroužky česneku
   • 1 vejce
   • 130 g hrubé mouky
Recept slovenská zelňačka připravíme takto:
Zelí zalijeme vodou, přidáme houby, švestky a klobásu a vaříme asi dvě hodiny. Pak přidáme "strouhání" (z vajíčka a mouky vypracujeme tuhé těsto, které nastrouháme na slzičkovém struhadle) a dovaříme. Klobásu vyndáme, nakrájíme na kolečka, vložíme zpět do polévky a polévku dochutíme.





slovenská zelňačka, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!