KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. září, čtvrtek, svátek má: Matouš


Slovácká šabla

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept slovácká šabla potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g vepřových jater
   • 400 g vepřové kýty
   • 100 g oleje
   • 250 g cibule
   • sůl
   • pepř
   • 15 g feferony
   • 10 g hladké mouky
   • mletá paprika
Recept slovácká šabla připravíme takto:
Na osmahnuté cibulce opékáme na kostky krájená játra, vepřovou kýtu spolu s kořením a sekanými feferony. Polopečené maso zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku a směs zalijeme vodou. Necháme přejít varem, dochutíme a ihned podáváme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Slovácká šabla nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Slovácká svatební svíčková  


slovácká šabla, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!