KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. února, středa, svátek má: Petr


Slepičí polévka

Kategorie: polévky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept slepičí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 slepice
   • 300 g kořenové zeleniny (mrkev + petržel + kedluben + celer)
   • 1 cibule
   • 1 pórek
   • 2 stroužky česneku
   • sůl
   • pepř
   • petrželová nať
Recept slepičí polévka připravíme takto:
Slepici umyjeme a dáme vařit do studené vody. Než se uvaří, tak nakrájíme kořenovou zeleninu. Po hodině vaření přidáme ke slepici nakrájenou zeleninu, cibuli, pórek a česnek, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Polévku přecedíme, maso obereme, nakrájíme na kousky a se zeleninou vložíme zpět do polévky. Hotovou polévku před podáváním dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.





slepičí polévka, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!