KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. srpna, sobota, svátek má: Ludvík


Skotský koláč

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept skotský koláč potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g jehněčího masa
   • 1 cibule
   • půl celeru
   • 1 mrkev
   • 250 g vařených brambor
   • 100 g žampionů
   • 100 g řapíkatého celeru
   • 50 g čedaru
   • 5 stroužků česneku
   • worchester
   • 50 g rajčatového protlaku
   • sůl
   • tymián
   • řeřicha
   • pepř
   • olej
Recept skotský koláč připravíme takto:
Na oleji osmahneme jehněčí maso, přidáme najemno nakrájenou cibuli, celer, mrkev, žampiony, řapíkatý celer, česnek, dále přidáme protlak a koření a dusíme asi 20 minut. Směs přeložíme do pekáče, navrch dáme ušťouchané brambory a pečeme 30 minut. Poté posypeme strouhaným čedarem a ještě zapékáme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Skotský koláč nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Řecký slaný koláč   Špenátový koláč   Vaječný koláč  


skotský koláč, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!