Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad
Skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri)Kategorie: hlavní jídla, vnitřnostiHodnocení receptu:   Na recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) potřebujeme tyto suroviny: • 400 g skopových jater • 2 cibule • půl hrnku hladké mouky • 1 hrnek oleje • 2 lžíce pálivé papriky • sůl • petrželová nať Recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) připravíme takto: Játra omyjeme, osušíme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Hotová játra osolíme a dáme na servírovací talíř. Na oleji osmahneme také 2 lžíce pálivé papriky a tímto olejem játra přelijeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osolíme. Na cibuli dáme petrželovou nať a servírujeme jako přílohu k játrům.
skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri), recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!