KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Silvestrovské podkovy

Kategorie: předkrmy, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept silvestrovské podkovy potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g uzeného masa nebo šunkového salámu
   • 300 g eidamu
   • 0,5 kg lístkového těsta
   • mouka
   • 2 syrová vejce
   • 3 natvrdo uvařená vejce
   • 2 tukové slané rohlíky
   • mléko
   • hořčice
   • pepř
   • sůl
   • 2 lžíce sterilovaných hub
   • petrželka
Recept silvestrovské podkovy připravíme takto:
Těsto rozválíme jako na závin. Uzené maso nadrobno rozsekáme, přidáme nakrájené v mléce rozmočené rohlíky, nahrubo rozstrouhaný sýr, na kostičky rozsekaná vařená vejce a promícháme s jedním syrovým vejcem. Placku těsta potřeme hořčicí, rozetřeme na ni připravenou směs, posypeme houbami nebo okapaným houbovým salátem a petrželkou. Stočíme a na vodou postříkaný plech upravíme závin do tvaru podkovy. Potřeme druhým vejcem a pečeme v hodně vyhřáté troubě dozlatova. Podávat můžeme jak teplé, tak i studené.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Silvestrovské podkovy nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Silvestrovské jednohubky  


silvestrovské podkovy, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!