KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. března, pondělí, svátek má: Dita


Šči II

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept šči potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 pórek
   • 1 petržel
   • 1 mrkev
   • 1 bobkový list
   • 2 snítky kopru
   • 1 cibule
   • 250 g zelí
   • 2 rajčata
   • 750 ml vývaru
   • 150 g vařeného hovězího masa
   • 10 g máslo
   • hladká mouka
   • půlka celeru
   • mletý černý pepř
   • sůl
Recept šči připravíme takto:
Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme také na plátky a zelí nakrájíme na čtverečky. Vývar přivedeme k varu. Nakrájenou mrkev, celer, cibuli a pórek vložíme do vařícího vývaru. Přidáme koření a pod pokličkou vaříme na malém plaménku asi 10 minut. Potom vývar procedíme, přidáme zelí, rajčata a vaříme asi 5 minut. Ruskou polévku Šči zahustíme světlou jíškou z másla a mouky a ještě krátce povaříme. Vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky a vložíme do polévky. Ruskou polévku Šči povaříme ještě 2 minuty, přisolíme a posypeme drobně nakrájeným koprem nebo petrželkou.y.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Šči II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Šči   Šči III  


šči ii, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!