Dnes je 21. ledna, čtvrtek, svátek má: Běla
Salát z čerstvých rybKategorie: salátyHodnocení receptu:   Na recept salát z čerstvých ryb potřebujeme tyto suroviny: • Čerstvá ryba (například 170 g jesetera nebo 190 g bílé ryby) • 50 g majonézy • 20 g citrónu Recept salát z čerstvých ryb připravíme takto: Na ozdobu připravíme jeden plátek citrónu, olivy, vařenou mrkev nebo kyselé okurky, černý pepř, petržel, pórek nebo čerstvou cibuli. Do horkého rybího bujónu nebo horkého zeleninového odvaru se dá očištěná a umytá ryba. Vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Pak necháme i s bujónem vychladnout. Rybu zbavíme kostí a očistíme ji od kůže. Nakrájíme ji na plátky a smícháme s majonézou. Ochutíme citrónovou šťávou a solí. Uložíme na talíř a ozdobíme.
salát z čerstvých ryb, recept, saláty Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!