KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. února, pondělí, svátek má: Oldřich


Rýnská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rýnská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 roštěnky
   • 150 g cibule
   • 1 celer
   • 30 g hladké mouky
   • 1 rajčatový protlak
   • 100 ml bílého vína
   • mletá paprika
   • olej
   • sůl
   • pepř
Recept rýnská roštěná připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté maso vyjmeme, ve výpeku osmažíme cibuli, přidáme nakrájený celer, orestujeme papriku, přimícháme protlak a přilijeme víno. Hotový základ vložíme do tlakového hrnce, přidáme maso, zalijeme trochou vody a dusíme na mírném ohni asi 12 minut.





rýnská roštěná, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!