KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 11. prosince, pondělí, svátek má: Dana


Rýnská pánev

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rýnská pánev potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 kg brambor
   • 0,75 kg libového uzeného bůčku
   • 4 cibule
   • sůl
   • pepř
   • kmín
   • majoránka,2 kelímky zakysané smetany
   • 1 hrnek vývaru
Recept rýnská pánev připravíme takto:
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme a osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín. Smetanu smícháme s vývarem, přilijeme na pánev, dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.





rýnská pánev, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!