KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. října, středa, svátek má: Lukáš


Rychvaldský bujón

Kategorie: polévky, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rychvaldský bujón potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg rybích hlav a odřezků
   • 150 g kořenové zeleniny
   • 1 větší cibule
   • stroužek česneku
   • 10 zrnek koriandru
   • 2 až 4 žloutky
   • sůl
Recept rychvaldský bujón připravíme takto:
Kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo a bez tuku prudce osmahneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme hlavy a odřezky, cibuli, česnek a vaříme 20 minut. Pak vývar scedíme, dochutíme solí a ještě do horkého vývaru rozšleháme syrové žloutky, přičemž polévku již dále nevaříme.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Rychvaldský bujón nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Sýrový bujón  


rychvaldský bujón, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!