![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 kotlet • 5 větších cibulí • 4 stroužky česneku • 0,5 kg kysaného zelí • červená paprika - sladká i pálivá • hotová tmavá jíška • 250 ml smetany • pepř černý čerstvě mletý • rostlinný olej • sůl Recept rychlé segedínské kotlety připravíme takto:
Kotlety osolíme a opepříme, já je nenaklepávám, nějak mi to připadá zbytečné. Opečeme v řádně rozpáleném oleji maximálně 6 minut podle tloušťky a obracíme. Opečené vyndáme a do výpeku přidáme jemně nakrájenou cibulku, smažíme tak dlouho, než lehce zhnědne, pak přidáme tak 5 lžic sladké i pálivé papriky a jen chvilku osmahneme, přidáme česnek, naředíme vývarem, přidáme zelí a necháme dusit. Až zelí změkne, vložíme opečené maso, zahustíme hotovou jíškou a přidáme smetanu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rychlé segedínské kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou Kotlety na česneku Kotlety na grilu Kotlety na pivě Kotlety po bzenecku Kovářské kotlety Malostranské kotlety Mexické kotlety Moravské kotlety Myslivecké kotlety Ohnivé kotlety Skopové kotlety na divoko Španělské jehněčí kotlety Ukrajinské kotlety Vepřové kotlety po cikánsku Vepřové kotlety s jablkem a sýrem rychlé segedínské kotlety, recept, minutky |
|