Dnes je 21. února, čtvrtek, svátek má: Lenka
Růžičková kapusta s uzeným masemKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept růžičková kapusta s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny: • 600 g růžičkové kapusty • 500 g uzeného bůčku • 60 g másla • 1 cibule • 2 stroužky česneku • sůl • pepř • vegeta • 80 g strouhaného sýra Recept růžičková kapusta s uzeným masem připravíme takto: Kapustičky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Pak je scedíme a necháme okapat. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme kapustu a mírně zalijeme vývarem z uzeného masa a chvíli dusíme. Okořeníme pepřem a vegetou. Před podáváním jednotlivé porce růžičkové kapusty posypeme strouhaným sýrem a přiložíme plátky uzeného masa. Podáváme nejlépe s vařenými brambory.
růžičková kapusta s uzeným masem, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!