Dnes je 08. prosince, neděle, svátek má: Květoslava
Rumunská hovězí polévkaKategorie: polévky, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept rumunská hovězí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 400 g hovězího masa • 1 cibule • 200 g kysaného zelí • 100 g kořenové zeleniny • 100 g sterilovaných fazolek • 150 g brambor • 1-2 lžíce rajčatového protlaku • 40 g oleje • kopr • sůl Recept rumunská hovězí polévka připravíme takto: Maso nakrájíme na malé kousky a vaříme v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu osmahneme na oleji, přidáme k poloměkkému masu spolu s nakrájenými bramborami, fazolkami a zelím, přidáme rajčatový protlak a vaříme vše do měkka. Nakonec okořeníme pokrájeným sterilovaným koprem a podle chuti přisolíme.
rumunská hovězí polévka, recept, polévky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!