KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. srpna, čtvrtek, svátek má: Petra


Roštěnka po maďarsku

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept roštěnka po maďarsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 240 g hovězího masa
   • 10 g cibule
   • 80 g zelené papriky
   • 50 g rajčat
   • 10 g rajčatového protlaku
   • sůl
   • pepř
   • mletý kmín
   • mletá červená paprika
   • majoránka
   • česnek
   • 5 g hladké mouky
   • 10 g oleje
Recept roštěnka po maďarsku připravíme takto:
Roštěnku na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, opepříme, obalíme v mouce a na oleji prudce opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, dále přidáme rajčatový protlak, pepř, kmín, červenou papriku a majoránku, podlijeme teplou vodou a dusíme. Před koncem přidáme nakrájené zelené papriky a nakrájená rajčata a společně dusíme do měkka.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Roštěnka po maďarsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Pečená husí játra po maďarsku   Plněné zelí po maďarsku   Roštěnka po znojemsku   Telecí játra po maďarsku  


roštěnka po maďarsku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!