KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. prosince, neděle, svátek má: Daniel


Roštěná po Lyonsku

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept roštěná po lyonsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 60g roštěné
   • 4 větší cibule
   • 1 dl bílého vína
   • lžíce másla
   • 2 lžíce šťávy z pečeného masa
   • ocet
   • mletý pepř
   • zelená petrželka
   • sůl
Recept roštěná po lyonsku připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme olejem a potom rychle smažíme na prudkém ohni. Na másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme šťávu z pečeného masa, víno, trochu octa, pepř a chvíli povaříme na mírném ohni. Maso přendáme na zahřáté talíře, přelijeme šťávou a posypeme posekanou petrželkou.





roštěná po lyonsku, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!