![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 20. ledna, středa, svátek má: Ilona ![]() • 60g roštěné • 4 větší cibule • 1 dl bílého vína • lžíce másla • 2 lžíce šťávy z pečeného masa • ocet • mletý pepř • zelená petrželka • sůl Recept roštěná po lyonsku připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme olejem a potom rychle smažíme na prudkém ohni. Na másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme šťávu z pečeného masa, víno, trochu octa, pepř a chvíli povaříme na mírném ohni. Maso přendáme na zahřáté talíře, přelijeme šťávou a posypeme posekanou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Roštěná po Lyonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Dvojitá roštěná Grilovaná roštěná Loupežnická roštěná Pikantní roštěná s klobásou Přírodní hovězí roštěná Roštěná na česneku Roštěná na lyonský způsob Roštěná na víně Roštěná po cikánsku Roštěná po staročesku Roštěná s Nivou Roštěná se slaninou Roštěná se šunkou a vejcem Roštěná se žampióny Roštěná v sardelové omáčce roštěná po lyonsku, recept, minutky |
|