KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. října, středa, svátek má: Lukáš


Roštěná na lyonský způsob

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept roštěná na lyonský způsob potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 roštěnky
   • 4 cibule
   • 0,2 l bílého vína
   • 2 lžičky mleté sladké papriky
   • 3 lžíce hladké mouky
   • 4 lžíce rostlinného oleje
   • mletý černý pepř
   • sůl
Recept roštěná na lyonský způsob připravíme takto:
Roštěnky naklepeme, na okrajích mírně nařízneme, osolíme, opepříme, lehce posypeme moukou a v chladničce necháme chvíli odležet. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka, přelejeme je vínem, osolíme a opepříme.Přidáme papriku a vše promícháme. Kolečka cibule necháme okapat, lehce je pomoučníme a pak je na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova smažíme. Roštěnky opečeme na rozpáleném oleji a servírujeme je obložené smaženými kolečky cibule.





roštěná na lyonský způsob, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!