KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 13. prosince, středa, svátek má: Lucie


Roštěná na česneku

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept roštěná na česneku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g hovězího vysokého roštěnce
   • 4 stroužky česneku
   • 1/2 cibule
   • 50 ml oleje
   • 100 g másla
   • sůl
Recept roštěná na česneku připravíme takto:
Očištěnou roštěnou nakrájíme na plátky, rozklepeme a osolíme. V kastrolu rozpálíme olej, opečeme na něm plátky masa z obou stran, vyjmeme je a dáme stranou. Na rozpáleném oleji po mase zpěníme najemno nakrájenou cibulku a ihned vložíme maso zpět, přidáme nasekaný česnek a část másla. Až se máslo rozpustí, podlijeme vodou tak, aby bylo maso akorát zakryté, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka. Nakonec zjemníme máslem.





roštěná na česneku, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!