KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Rizogalo

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rizogalo potřebujeme tyto suroviny:

   • tři čtvrtě hrnku rýže
   • 1 l mléka
   • kůra z citrónu
   • 10 lžiček cukru
   • skořicový prášek
Recept rizogalo připravíme takto:
Rýži dáme do hrnce s vodou a vaříme. Až bude rýže zcela měkká (voda by se měla téměř vsáknout a vypařit), přidáme mléko, citrónovou kůru a cukr a povaříme na mírném ohni, aby mléko nevzkypělo. Až se srazí, odstavíme z ohně. Pomocí naběračky uděláme kopečky, necháme vychladnout a posypeme skořicí.





rizogalo, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!