KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. listopadu, pátek, svátek má: Mahulena


Ředkvičkové máslo po francouzsku

Kategorie: na chleba, pomazánky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ředkvičkové máslo po francouzsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 svazky ředkviček
   • 150 g změklého másla
   • 150 g žervé (nebo lučiny)
   • sůl
   • pepř
Recept ředkvičkové máslo po francouzsku připravíme takto:
Ředkvičky velmi důkladně omyjeme. Několik ředkviček dáme stranou na ozdobu a ponecháme jim i kousek zelené nati. Zbytek ředkviček nastrouháme, jemně osolíme a necháme čtvrt hodiny stát (ředkvičky pustí hodně vody). Změklé máslo utřeme se solí, pepřem a žervé do hladka tak, aby ve směsi nebyly máslové hrudky. Z ředkviček slijeme vodu a vmícháme je do směsi.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Ředkvičkové máslo po francouzsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bylinkové máslo   Česneková máslová pomazánka   Česnekové máslo   Máslo s medvědím česnekem   Medové máslo   Medvědí máslo   Míchaná vejce po francouzsku   Olivové máslo   Ředkvičkové máslo   Zelené máslo  


ředkvičkové máslo po francouzsku, recept, na chleba


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!