![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g filetů z kapra • 4 plátky anglické slaniny • 1 cibule • sůl • 2 bobkové listy • 6 kuliček pepře • 3 lžíce nastrouhaného perníku • 500 ml piva • 30 g másla • citrónová šťáva • olej Recept radegastův kapr připravíme takto:
Filety osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme odležet do chladu. Odleželé nakrájíme na porce a každou porci obalíme plátkem slaniny. Na pánvi rozehřejeme olej a rybu na něm z obou stran osmažíme. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, všechno koření, perník a zalijeme pivem do poloviny výšky masa. Stáhneme teplotu a necháme táhnout do změknutí, v případě nutnosti podlijeme pivem. Hotové porce kapra vyjmeme, omáčku propasírujeme přes jemné síto a dáme zpět na zdroj tepla. Uvedeme do mírného varu, přidáme máslo, dochutíme a povaříme do zhoustnutí. Porce ryby vložíme zpět a prohřejeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Radegastův kapr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bavorský kapr Bramborová polévka s kaprem Bratislavský kapr se šunkou Cikánský kapr Dračí kapr Dušený kapr s karotkou Dušený kapr s rajčaty Grilovaný kapr s jablečnou omáčkou Jávský pečený kapr Kapr dušený na pepři a česneku Kapr dušený na pivě Kapr na cibuli Kapr na cikánský způsob Kapr na černo Kapr na černo s mandlemi Kapr na černo se sušeným ovocem Kapr na česneku Kapr na grilu Kapr na hořčici Kapr na houbách Kapr na hříbkách Kapr na modro v aspiku Kapr na paprice Kapr na pivě Kapr na pórku Kapr na sardeli Kapr na sardeli se žampióny Kapr na sardelích Kapr na slanině Kapr na smetaně Kapr na špeku po alsasku Kapr na víně se šunkou Kapr na zelenině Kapr na zelenině s klobásou Kapr na žampiónech s ořechy Kapr nadívaný houbami Kapr plněný jablky Kapr plněný slaninou a křenem Kapr po alsasku Kapr po cikánsku Kapr po čínsku Kapr po francouzsku Kapr po mlynářsku Kapr po moravsku Kapr po srbsku Kapr po staročesku Kapr rožmberský Kapr s jablky a paprikou Kapr s mandlemi Kapr s paprikovou omáčkou radegastův kapr, recept, hlavní jídla |
|