KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Raci vaření s chřestem

Kategorie: předkrmy, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept raci vaření s chřestem potřebujeme tyto suroviny:

   • 30 vařených raků s kmínem
   • 300 g chřestu
   • 40 g
   • račího másla
   • 300 ml holandské omáčky
   • zelená petrželka
Recept raci vaření s chřestem připravíme takto:
Chřest opereme, zbavíme vrchních slupek (necháme jen ty nahoře u hlavičky), seřízneme dřevnatou část chřestu, opláchneme vodou, po 6 kusech svážeme dohromady a vaříme v mírně osolené vodě 15 minut. Z uvařených raků vyjmeme maso z klepítek a ocasů. Uvařený chřest nakrájíme na menší kousky, dáme do holandské omáčky a ve vodní lázni silně prohřejeme. Chřest promíchaný s omáčkou dáme do hlubší misky, povrch ozdobíme čerstvě vařeným račím masem, pokapeme račím máslem a ozdobíme zelenou petrželkou.





raci vaření s chřestem, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!