KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 20. srpna, neděle, svátek má: Bernard


Račí perkelt

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept račí perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 40 ks větších raků
   • 150 g čerstvého másla
   • 50 g račího másla
   • 10 g mleté sladké papriky
   • 10 g kmínu
   • 4 l vody
   • zelená petržela
   • sůl
Recept račí perkelt připravíme takto:
Do hrnce dáme vodu, přivedeme ji do varu a pak do ní dáme rozsekanou zelenou petržel, kmín, dobře očištěné raky a vaříme asi 12-15 minut. Uvařené raky vyndáme a maso z ocasů a klepet vyjmeme. V kastrole rozpustíme máslo, v něm zpěníme mletou papriku, přidáme nakrájené račí maso a lehce je mícháme tak dlouho, až se dostatečně prohřeje. Upravený perkelt zjemníme račím máslem, dáme do hlubší misky a ozdobíme zelenou petrželí.





račí perkelt, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!