KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Pytlácké ražniči

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pytlácké ražniči potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 pstruhy
   • 100 g anglické slaniny
   • 100 g žampiónů
   • 2 stroužky česneku
   • sůl
   • 40 g oleje
Recept pytlácké ražniči připravíme takto:
Očištěné, vykostěné a umyté pstruhy potřeme česnekem a nakrájíme na kousky. Na jehlu napichujeme střídavě kousek slaniny, kousek pstruha a očištěné hlavičky žampiónů. Plnou jehlu osolíme a osmahneme na oleji. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a s celerovou nebo citrónovou omáčkou.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pytlácké ražniči nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Kuřecí ražniči ve slanině  


pytlácké ražniči, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!