KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 21. srpna, pondělí, svátek má: Johana


Pstruh v pergamenu

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh v pergamenu potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi (cca 800 g)
   • 150 g krevetek
   • 120 g tresčích jater
   • 1 větší cibule
   • 250 g dušené rýže
   • 400 g dušených žampiónů
   • 130 g másla
   • sůl
   • kari
   • petrželka
   • 50 ml brandy
   • 50 ml bílého vína
   • citrón
Recept pstruh v pergamenu připravíme takto:
Půlky pstruha vykostíme, osolíme a opečeme v troubě na másle. Z opečených pstruhů odstraníme kůži. Na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme krevetky, tresčí játra a dušené žampióny, promícháme s dušenou rýží, okořeníme kari a přidáme sekanou petrželku. Pergamen pomažeme máslem, vložíme půlky pstruhů, pokapeme brandy a vínem, přidáme rizoto a dobře zabalíme. Povrch pergamenu potřeme máslem a zahřejeme v troubě, až papír zhnědne. Na talíři ozdobíme plátky citrónu.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh v pergamenu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Pstruh na pivě   Uzený pstruh s koprovým dresingem  


pstruh v pergamenu, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!