KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. listopadu, sobota, svátek má: Kateřina


Pstruh po mlynářsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh po mlynářsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vykuchané pstruhy
   • šťáva z 1 citronu
   • 80 g másla
   • 50 g polohrubé mouky
   • sůl
   • pepř
   • nahrubo nasekaná petrželka
Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Kapr po mlynářsku   Medový grilovaný pstruh   Pečený pstruh s mandlemi   Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem   Pikantní pstruh   Plněný pstruh   Pstruh na grilu   Pstruh na grilu II   Pstruh na houbách   Pstruh na hřibech   Pstruh na mandlích   Pstruh na másle   Pstruh na másle a víně   Pstruh na modro   Pstruh na roštu   Pstruh na rozmarýnu   Pstruh na sardeli   Pstruh na slanině   Pstruh na slanině II   Pstruh na smetaně   Pstruh na šalvěji   Pstruh na tokajském víně   Pstruh na víně   Pstruh pečený po šumavsku   Pstruh plněný houbami   Pstruh plněný tvarohem   Pstruh po arménsku   Pstruh po kyjevsku   Pstruh po savojsku   Pstruh s bylinkovou omáčkou   Pstruh s mandlemi   Pstruh s mandlovou omáčkou   Pstruh s petrželovou omáčkou   Pstruh se slaninou   Pstruh se sýrem   Pstruh v alobalu   Vánoční pstruh   Vánoční pstruh na mandlích   Vepřová játra po mlynářsku  


pstruh po mlynářsku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!