KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 27. května, sobota, svátek má: Valdemar


Pstruh po kyjevsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh po kyjevsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 40 g másla
   • 20 g kaparů
   • 2 vejce
   • 160 g oleje
   • petrželka
   • citrónová šťáva
   • sůl
   • hladká mouka
   • strouhanka
Recept pstruh po kyjevsku připravíme takto:
Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance a smažíme zvolna v rozpáleném oleji.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Candát po kyjevsku   Medový grilovaný pstruh   Pečený pstruh s mandlemi   Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem   Pikantní pstruh   Plněný pstruh   Pstruh na grilu   Pstruh na grilu II   Pstruh na houbách   Pstruh na hřibech   Pstruh na mandlích   Pstruh na másle   Pstruh na másle a víně   Pstruh na modro   Pstruh na roštu   Pstruh na rozmarýnu   Pstruh na sardeli   Pstruh na slanině   Pstruh na slanině II   Pstruh na smetaně   Pstruh na šalvěji   Pstruh na tokajském víně   Pstruh na víně   Pstruh pečený po šumavsku   Pstruh plněný houbami   Pstruh plněný tvarohem   Pstruh po arménsku   Pstruh po mlynářsku   Pstruh po savojsku   Pstruh s bylinkovou omáčkou   Pstruh s mandlemi   Pstruh s mandlovou omáčkou   Pstruh s petrželovou omáčkou   Pstruh se slaninou   Pstruh se sýrem   Pstruh v alobalu   Vánoční pstruh   Vánoční pstruh na mandlích  


pstruh po kyjevsku, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!