![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 2 cibule • 60 g másla • 80 g oleje • 100 ml bílého vína • 200 g hřibů • sůl • citrón • petrželka • kmín Recept pstruh na hřibech připravíme takto:
Do břišní dutiny osolených pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a snítku petrželky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení ryby přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem a zvolna dopečeme. Šťávu z pečených ryb zjemníme zbylým máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na hřibech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Medový grilovaný pstruh Pečený pstruh s mandlemi Pečený pstruh se slaninou, česnekem a rozmarýnem Pikantní pstruh Plněný pstruh Pstruh na grilu Pstruh na grilu II Pstruh na houbách Pstruh na mandlích Pstruh na másle Pstruh na másle a víně Pstruh na modro Pstruh na roštu Pstruh na rozmarýnu Pstruh na sardeli Pstruh na slanině Pstruh na slanině II Pstruh na smetaně Pstruh na šalvěji Pstruh na tokajském víně Pstruh na víně Pstruh pečený po šumavsku Pstruh plněný houbami Pstruh plněný tvarohem Pstruh po arménsku Pstruh po kyjevsku Pstruh po mlynářsku Pstruh po savojsku Pstruh s bylinkovou omáčkou Pstruh s mandlemi Pstruh s mandlovou omáčkou Pstruh s petrželovou omáčkou Pstruh se slaninou Pstruh se sýrem Pstruh v alobalu Vánoční pstruh Vánoční pstruh na mandlích pstruh na hřibech, recept, hlavní jídla |
|