![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g mletého masa (směs hovězího a vepřového) • 1 cibule • sůl • mletý černý pepř • majoránka • 1 lžíce hořčice • trocha vody • 4 vařená vejce Recept pštrosí vejce připravíme takto:
Mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli a hořčici s trochou vody řádně promícháme a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Pak směs rozdělíme na 4 stejně velké části, každou jednou částí obalíme oloupaná vařená vejce. Potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran nebo upečeme v předehřáté troubě při 200°C dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pštrosí vejce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Červené fazole s vejcem Holandská vejce Holandské vejce Kapr s vejcem a rajčetem Karbanátky plněné vejcem Koprová omáčka s vejcem Křepelčí vejce na grilu Obalovaná vejce Pečená obalovaná vejce Pštrosí maso na kantonský způsob Roštěná se šunkou a pečeným vejcem Skotská vejce Smažená křepelčí vejce Špenát s vejcem Vejce s nudlemi a sýrem Vejce v šunkové omáčce Ztracená vejce s fazolovými lusky na smetaně Ztracená vejce s hořčičnou omáčkou Ztracená vejce ve smetanové omáčce pštrosí vejce, recept, hlavní jídla |
|