KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 25. července, úterý, svátek má: Jakub


Pštrosí vejce

Kategorie: hlavní jídla, mleté maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pštrosí vejce potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g mletého masa (směs hovězího a vepřového)
   • 1 cibule
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • majoránka
   • 1 lžíce hořčice
   • trocha vody
   • 4 vařená vejce
Recept pštrosí vejce připravíme takto:
Mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli a hořčici s trochou vody řádně promícháme a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Pak směs rozdělíme na 4 stejně velké části, každou jednou částí obalíme oloupaná vařená vejce. Potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran nebo upečeme v předehřáté troubě při 200°C dozlatova.





pštrosí vejce, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!