KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. října, čtvrtek, svátek má: Michaela


Pštrosí maso na kantonský způsob

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pštrosí maso na kantonský způsob potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g pštrosího masa (steaky)
   • 1 malá cibule
   • 300 g sterilovaného celeru
   • 1 lžička hladké mouky smíchané s 1 bílkem
   • na omáčku: 2 lžíce vody
   • 2,5 lžíce sójové omáčky
   • 2 lžíce sherry
   • 1 lžíce cukru
   • 1 lžička bramborového škrobu
   • sůl
   • mletý černý
   • pepř
   • špetka glutasolu
   • olej na smažení
Recept pštrosí maso na kantonský způsob připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kostky, osolíme a obalíme v ušlehaném bílku s moukou. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a celer na kostičky. Přísady do omáčky smícháme. Na rozpáleném oleji osmahneme maso tak, aby změnilo barvu (nejméně 20 vteřin). Pak vyndáme. Na druhé pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a na prudkém ohni osmahneme cibuli a celer (asi 1 minutu). Pak zalijeme připravenou směsí na omáčku, zamícháme a povaříme. Nakonec přidáme maso, zlehka promícháme a ihned podáváme s celozrnným chlebem nebo bílým pečivem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pštrosí maso na kantonský způsob nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bavorský masový kotlík   Beraní maso na česneku   Bosenské masové kuličky   Burgundské hovězí maso   Dalmátské dušené hovězí maso   Drůbeží játra na pikantní způsob   Drůbeží maso v alobalu   Dušená ryba na čínský způsob   Dušené hovězí maso na houbách   Dušené hovězí maso s křenem   Dušené klokaní maso   Dušené kozí maso   Dušené skopové maso   Dušené sójové maso s mrkví   Dušené srnčí maso   Dušené telecí maso   Dušené telecí maso II   Hovězí maso dušené se zeleninou   Hovězí maso na cibulce s vejci   Hovězí maso na cibuli   Hovězí maso na majoránce   Hovězí maso na pepři   Hovězí maso na pepři II   Hovězí maso na pivě   Hovězí maso na rajčatech   Hovězí maso na zázvoru   Hovězí maso na žampionech   Hovězí maso s brokolicí   Hovězí maso s křenovou omáčkou   Hovězí maso s pažitkovou omáčkou   Hovězí maso s pikantními fazolemi   Hovězí maso s rukolou   Hovězí maso se sójovými klíčky   Hovězí maso v rajské omáčce   Hovězí maso v zelenině   Hrbaté maso   Chřest s omeletou na bádenský způsob   Irské dušené maso   Jehněčí maso na česneku   Jehněčí maso na houbách   Jehněčí maso na paprice   Jehněčí maso s fazolkami   Jehněčí maso se žampióny   Kapr na cikánský způsob   Králičí maso na hořčici   Krocan na královský způsob   Krůtí maso s fazolovým ragú   Krůtí maso s rýží   Krůtí maso se zeleninou   Křemenáče na francouzský způsob  


pštrosí maso na kantonský způsob, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!