Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkouKategorie: hlavní jídla, vepřové masoHodnocení receptu:   Na recept přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 4 plátky vepřové kýty • 2 cibule • olej • hladká mouka • sůl • pepř • mletá červená paprika • drcený kmín Recept přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou připravíme takto: Plátky masa na okrajích nařízneme a osmahneme. Pak maso vyjmeme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dočervena, zasypeme mletou paprikou, promícháme, přidáme hladkou mouku a krátce osmahneme. Pak zalijeme vodou nebo vývarem, přidáme trochu drceného kmínu a povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou podáváme s rýží.
přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla |
|