![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír ![]() • 400 g nízké roštenky • vývar z kostí • 1 cibule • 40 g tuku • 20 g hladké mouky • sůl • pepř Recept přírodní hovězí roštěná připravíme takto:
Maso nakrájame na 4 plátky, zlehka je naklepeme, okraje nařízneme, opepříme, poprášíme moukou a prudce osmahneme na rozpáleném tuku z oboou stran. Opečené roštěnky vyndáme a uchováme v teple. Na stejném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opečené maso, podlijeme vývarem, osolíme a za občasného míchání dusíme doměkka. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory a zeleninovou oblohou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Přírodní hovězí roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Dvojitá roštěná Grilovaná roštěná Hovězí medailonky Hovězí medajlonky Hovězí steak s cibulí Hovězí Waldorf Jehněčí přírodní řízky Kuřecí přírodní řízek s hořčicí Loupežnická roštěná Pikantní roštěná s klobásou Přírodní telecí řízky Přírodní vepřové řízky Přírodní vepřový řízek Roštěná na česneku Roštěná na lyonský způsob Roštěná na víně Roštěná po cikánsku Roštěná po Lyonsku Roštěná po staročesku Roštěná s Nivou Roštěná se slaninou Roštěná se šunkou a vejcem Roštěná se žampióny Roštěná v sardelové omáčce Vepřový přírodní řízek se smaženou cibulí přírodní hovězí roštěná, recept, minutky |
|