![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g zadního hovězího masa • 3 lžíce sádla • 1 lžíce kečupu • 200 g cibule • 200 g paprik • česnek • pivo • sůl • mletá paprika • drcený kmín Recept pražský flamendr připravíme takto:
Dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle dozlatova, přidáme nadrobno nakrájené maso, osolíme a krátce osmahneme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku, drcený česnek, kmín a kečup, osmahneme, podle potřeby podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme nadrobno nakrájený zbytek cibule a nakrájené papriky a zvolna dodusíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pražský flamendr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Guláš flamendr Pražský guláš Pražský karbanátek Pražský sýrový nákyp pražský flamendr, recept, hlavní jídla |
|