KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. srpna, čtvrtek, svátek má: Petra


Pravé holandské bifteky

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pravé holandské bifteky potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 bifteky po 120 g
   • 120 g másla
   • sůl
   • pepř
   • mléko
Recept pravé holandské bifteky připravíme takto:
Maso nepereme, ale okraje pečlivě oškrábeme, osolíme a opepříme po obou stranách. Na pánvi rozpustíme máslo a jakmile přestane pěnit, vložíme do něho maso. Při pečení stále masem pohybujeme a obracíme dvěma lžícemi, aby šťáva nevytekla. Chceme-li bifteky krvavé, stačí opékat 2 minuty po každé straně. Maso vyjmeme z pánve a položíme na horký talíř. Do omastku přidáme lžíci mléka a krátce povaříme. Šťávou polijeme horké bifteky a podáváme s opečenými brambory a salátem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pravé holandské bifteky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Bifteky s vejcem   Tropické bifteky  


pravé holandské bifteky, recept, minutky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!