Dnes je 20. ledna, středa, svátek má: Ilona
Polévka z tresčích jaterKategorie: polévky, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept polévka z tresčích jater potřebujeme tyto suroviny: • 1 konzerva tresčích jater • 1 pórek • 1 mrkev • 20 g čerstvého zázvoru • rybí vývar • 1 citrón • 20 g kaparů • 2 cl bílého vína • 1 lžíce ústřicové omáčky • tenké rýžové nudle Recept polévka z tresčích jater připravíme takto: Na tuku z tresčích jater orestujeme pórek, mrkev a zázvor. Pak přidáme ústřicovou omáčku a víno, zalijeme rybím vývarem, povaříme 5 minut a odstavíme z ohně. Nakonec přidáme kapary, tresčí játra a rýžové nudle.
polévka z tresčích jater, recept, polévky Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!