KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 19. srpna, sobota, svátek má: Ludvík


Poisson Cru

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept poisson cru potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg čerstvého tuňáka
   • 1 mrkev
   • 1 rajče
   • 4 limetky
   • 2 menší čerstvé zelené cibulky
   • půl stroužku česneku
   • půl okurky
   • kokosový krém
Recept poisson cru připravíme takto:
Tuňáka nakrájíme na kostičky, ponoříme jej společně s drceným česnekem do slané vody a necháme v lednici uležet asi půl hodiny. Pak rybu jemně osušíme, pokapeme limetkovou šťávou a asi po 5-7 minutách ji ještě jednou osušíme. Přidáme nakrájenou zeleninu a kokosový krém, osolíme a opepříme podle chuti a podáváme.





poisson cru, recept, speciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!