KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. prosince, neděle, svátek má: Daniel


Plzeňský karšouch

Kategorie: hlavní jídla, mleté maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept plzeňský karšouch potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g hovězího mletého masa
   • 250 g vepřového mletého masa
   • 250 g brambor
   • 3 vejce
   • 2 lžíce mléka
   • 2 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • česnek
Recept plzeňský karšouch připravíme takto:
Brambory nastrouháme, přidáme obě mletá masa, vejce, mléko, mouku, sůl, pepř, majoránku a česnek a vypracujeme těsto. Z něj tvoříme placky (jako na bramboráčky), které na oleji osmažíme dozlatova.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Plzeňský karšouch nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Plzeňský sumec  


plzeňský karšouch, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!