KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. listopadu, sobota, svátek má: Romana


Plněný kachní krk

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept plněný kachní krk potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kůže z kachního krku
   • 30 g cibule
   • 1 kachní játra
   • 1 houska
   • mléko
   • 1 vejce
   • sůl
   • pepř
   • nové koření
   • muškátový oříšek
   • majoránka
   • sádlo
Recept plněný kachní krk připravíme takto:
Kůži z kachního krku umyjeme a na jednom konci zašijeme. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájená játra, chvíli podusíme a pak sundáme z ohně. K vychladnutým játrům přidáme v mléce namočenou a vymačkanou housku, osolíme, opepříme, přidáme nové koření, nastrouhaný muškátový oříšek, majoránku a vejce a řádně promícháme. Touto směsí krk naplníme, zašijeme a smažíme na sádle. Hotový a vychladlý krk nakrájíme šikmo na plátky.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Plněný kachní krk nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Boršč krkonošský   Bulharská kachní roláda   Celer plněný houbami   Celer plněný šunkou   Grilovaná krkovice s rozmarýnem   Hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré   Japonská kachní játra   Jehněčí hřbet plněný meduňkou   Kachní guláš se zelím   Kachní perkelt   Kachní prsa na černém pivě   Kachní prsa s bramborovými placičkami   Kachní prsa s pomerančovou omáčkou   Kachní prsa se slivovicí   Kachní stehna na pivě   Kapr plněný jablky   Kapr plněný slaninou a křenem   Konfitovaná kachní stehna   Nadívaný husí krk   Pečená kachní stehna s ovocem   Pečená krkovička   Pečená krkovička s rozmarýnem   Pečený hovězí krk   Pivařská krkovička   Plněný bramborák   Plněný hermelín   Plněný kapr   Plněný pstruh   Plněný smažený hermelín   Plněný telecí řízek   Plněný vánoční kapr   Plněný vepřový bůček   Plněný vepřový řízek   Plněný vepřový řízek II   Prokládaná krkovička   Pstruh plněný houbami   Pstruh plněný tvarohem   Sýrový řízek plněný   Šoulet s kachním stehnem   Uzená krkovička v bramboráku   Vepřová krkovička se sýrovou kůrkou   Zadělávané husí krky   Zapečené podkrkonošské kočičky   Závin plněný mletým masem s kapustou  


plněný kachní krk, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!