![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad ![]() • bůček • 1 cibule • česnek • 1 lžíce strouhanky • vývar • 300 ml 12° piva • sůl • pepř Recept pivovarský bůček připravíme takto:
Libovější bůček nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a osolíme. Na troše oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme. Pak podlijeme vývarem, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek, strouhanku a pivo a dovaříme. Podáváme s knedlíky nebo čerstvým chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivovarský bůček nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bůček na zelí Bůček v zelí Nadívaný bůček se špenátem Nadívaný vepřový bůček Pečený bůček s blumami Pečený bůček s broskvemi Pečený bůček s meruňkami Pečený bůček se švestkami Pivovarský guláš Pivovarský řízek Plněný vepřový bůček Vepřový bůček na cibuli Vepřový bůček s mrkví Vepřový bůček s nádivkou Vepřový bůček v čínském zelí Zapečený bůček s těstovinami Zapečený vepřový bůček s houbami pivovarský bůček, recept, hlavní jídla |
|