KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. září, neděle, svátek má: Jaromír


Pivovarský bůček

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivovarský bůček potřebujeme tyto suroviny:

   • bůček
   • 1 cibule
   • česnek
   • 1 lžíce strouhanky
   • vývar
   • 300 ml 12° piva
   • sůl
   • pepř
Recept pivovarský bůček připravíme takto:
Libovější bůček nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a osolíme. Na troše oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme. Pak podlijeme vývarem, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek, strouhanku a pivo a dovaříme. Podáváme s knedlíky nebo čerstvým chlebem.





pivovarský bůček, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!