KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 18. října, středa, svátek má: Lukáš


Pivní bramborák s uzeným masem

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivní bramborák s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg brambor
   • 2 vejce
   • 100 ml světlého piva
   • hladká mouka
   • česnek
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • 100 g uzeného masa
   • tuk nebo olej
Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Baklažány plněné masem   Bedly v pivním těstíčku   Bifteky v pivní marinádě   Bílé zelí s jehněčím masem a jablky   Bramborák   Bramborák se škvarky   Bramborák se zelím   Bramboráky se slaninou   Bramborové pirohy s uzeným masem   Bramborové špalky s uzeným masem a se zelím   Bramborové špecle s kuřecím masem   Bramborové špecle s uzeným masem   Bramborové špecle s vepřovým masem   Bramborový guláš s mletým masem   Brambory zapečené s masem a bílým zelím   Celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu   Cuketový bramborák   Česnekové špagety s uzeným masem   Čínské nudle s vepřovým masem   Čočka s uzeným masem   Drštky na paprice se škvarky a uzeným masem   Dušená kapusta s uzeným masem a brambory   Dušená mrkev s uzeným tofu   Dušená mrkev s vepřovým masem   Fazole s mletým masem   Fazole s uzeným   Fazolová směs se sójovým masem   Fazolový guláš s masem   Francouzské brambory s uzeným masem   Houbový bramborák   Hovězí steak v pivní marinádě   Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem   Chlebový nákyp s uzeným sýrem   Chlupaté knedlíky s uzeným masem   Kapusta zapečená s masem a rýží   Kapusta zapečená s uzeným masem   Koprová omáčka s hovězím masem   Krkonošské sejkory (bramboráky)   Krušnohorský bramborák   Kuře v pivní omáčce   Kuře v pivní omáčce   Květák s vepřovým masem   Kynutý bramborák   Lečo s pečeným vepřovým masem   Moravský pivní guláš   Ovčí sýr v pivním těstíčku   Paella s kuřecím masem a mušlemi   Palačinky s mletým masem v trojobalu   Papriky plněné masem a rýží v rajské omáčce   Papriky plněné uzeným tofu a mletým masem  


pivní bramborák s uzeným masem, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!