![]() ![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vepřové krkovičky • 30 g cibule • 1 rajčatový protlak • sůl • pepř • 2 dcl piva • hladká mouka Recept pivařská krkovička připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na troše oleje, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Potom přidáme opečené maso a dusíme. Podle potřeby podlévame vodou nebo vývarem. Až je maso měkké, tak ho vyndáme, do šťávy přilijeme pivo a povaříme. Podle potřeby můžeme zahustit. Nakonec vložíme maso zpátky a ještě chvilku podusíme. Podávame s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivařská krkovička nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Krkovička na cibuli Krkovička na hořčici Krkovička s jablky a cibulí Krkovička v listovém těstě Pečená krkovička Pečená krkovička s rozmarýnem Prokládaná krkovička Uzená krkovička v bramboráku Vepřová krkovička se sýrovou kůrkou pivařská krkovička, recept, hlavní jídla |
|