KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 28. května, neděle, svátek má: Vilém


Pivařská krkovička

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivařská krkovička potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřové krkovičky
   • 30 g cibule
   • 1 rajčatový protlak
   • sůl
   • pepř
   • 2 dcl piva
   • hladká mouka
Recept pivařská krkovička připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na troše oleje, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Potom přidáme opečené maso a dusíme. Podle potřeby podlévame vodou nebo vývarem. Až je maso měkké, tak ho vyndáme, do šťávy přilijeme pivo a povaříme. Podle potřeby můžeme zahustit. Nakonec vložíme maso zpátky a ještě chvilku podusíme. Podávame s opečenými brambory.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivařská krkovička nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Krkovička na cibuli   Krkovička na hořčici   Krkovička s jablky a cibulí   Pečená krkovička   Pečená krkovička s rozmarýnem   Prokládaná krkovička   Uzená krkovička v bramboráku   Vepřová krkovička se sýrovou kůrkou  


pivařská krkovička, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!