KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 24. srpna, čtvrtek, svátek má: Bartoloměj


Pěna z uzeného pstruha

Kategorie: předkrmy, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pěna z uzeného pstruha potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 g uzeného pstruha bez kostí
   • 100 g kořenové zeleniny (mrkve
   • celeru a cibule)
   • 30–50 g smetany ke šlehání
   • 3 lžíce slunečnicového oleje
   • 2 lžíce octa
   • cukr podle chuti
   • mletý pepř
   • sůl
   • listy čerstvých salátů na ozdobení
Recept pěna z uzeného pstruha připravíme takto:
Pstruha se smetanou společně rozmixujeme dohladka, směs osolíme a opepříme a uložíme v chladu. Kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky, vložíme je na 3 minuty do vroucí vody, slijeme je a nasypeme do mísy. Přidáme olej, ocet, osolíme, opepříme, případně podle chuti ještě osladíme. Zeleninu upravíme na mísu nebo rozdělíme na talíře. Z rybí směsi utvoříme pomocí dvou lžic noky, které opatrně položíme na zeleninu a vše ozdobíme listy salátů. Podáváme s čerstvým pečivem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Pěna z uzeného pstruha nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Játrová pěna   Roláda z uzeného lososa  


pěna z uzeného pstruha, recept, předkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!